Prijsmodel – Pay Per Use (PPU)

Het prijsmodel voor TrainingsDesk is gebaseerd op een vaste prijs per deelnemer per kalenderjaar, ongeacht het aantal trainingen die door de deelnemer via TrainingsDesk zijn gevolgd. Er zijn twee prijsvarianten één voor de Opleider en één voor het Bedrijf. Het verschil zit hem in de uitgebreide functionaliteit voor de Opleider die leerprogramma’s ontwikkelt, certificatenbeheer uitvoert en opleidingscontracten met zijn klanten afsluit.

Geen investeringen

Voor de Opleider, Bedrijf of Cursistenportaal worden geen kosten voor licenties, datacenter of support doorbelast. Dit maakt TrainingsDesk uniek, er zijn immers geen voorinvesteringen benodigd. Er wordt een integraal platform beschikbaar gesteld voorzien van de drie bovengenoemde webportalen (opleider, bedrijf, cursist) inclusief hosting, support en onderhoud.

Hoe werkt het?

In de prijscalculatie van de Opleider kan deze zelf besluiten om de kosten per deelnemer direct in zijn opleiding product op te nemen, of het deelnemerstarief te differentiëren over meerdere leerprogramma’s of leeronderdelen. De doorbelasting is op basis van actieve deelnemers per kalenderjaar (pay-per-use).

Voor het gebruik van het bedrijfsportaal wordt een gereduceerd tarief in rekening gebracht voor interne trainingen met minder complexe functionaliteit dan bij het Opleidersportaal. In gevallen waarin een bedrijf van enige omvang ook als Opleider optreedt of een Academie exploiteert, geldt het tarief van de Opleider.

Tarief Opleider

Prijsvoorbeeld

Actieve deelnemersAantal trainingenPrijs per deelnemerJaarlijkse kosten
75Onbeperkt€ 25,00€ 1.875,00
100Onbeperkt€ 25,00€ 2.500,00

Tarief Bedrijf

Prijsvoorbeeld

Actieve deelnemersAantal trainingenPrijs per deelnemerJaarlijkse kosten
75Onbeperkt€ 15,00€ 1.125,00
100Onbeperkt€ 15,00€ 1.500,00

Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW per actieve deelnemer per kalenderjaar. Bel of mail voor staffelkorting bij grotere volumes.