Online leerprogramma’s

TrainingsDesk biedt in samenwerking met opleiders een platform voor het ontwikkelen van online leerprogramma’s. Dit vraagt om vakinhoudelijke kennis (branchegericht) en over de manier waarop dit met de cursisten gedeeld wordt (digitale didactiek). Het gebruik omvat ook softwaretoepassingen om leerprogramma’s te ontwikkelen (auteurtools) en het distribueren van content via het LMS (Learning Management Systeem).

Wilt u meer weten over ons en hoe u online leerprogramma’s voor uw training kunt realiseren?

Hoe ontwikkelt u online leerprogramma’s?

Het startpunt voor online leerprogramma’s via het LMS begint bij het verstrekken van een verzoek vanuit de opdrachtgever. Dit noemen wij ook wel een nulmeting. Deze nulmeting heeft als doel om uw risicoprofiel inzichtelijk te maken, waaronder Arbo risico’s zoals veiligheid, ontruimingsplannen en toepassing van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen). Ook worden specifieke onderwerpen op een nulmeting verder uitgewerkt, bijvoorbeeld voor ATEX (explosieveiligheid), gevaarlijke stoffen, werken in diepte of verblijf op wateroppervlaktes voor het doen van monstername. Op basis van deze nulmeting bent u in staat om een gedegen planning, budget en capaciteit te koppelen aan ISO-normeringen, verschillende leerwegen of certificeringsprogramma’s. Met ander woorden, u wilt dat compliance vraagstukken geborgd worden voor uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten. Wij faciliteren (in samenwerking met vakinhoudelijke specialisten) leerwegen en certificeringsprogramma’s ten behoeve van bedrijfshulpverlening, specialistische hulpverlening en Eerste Hulp Bij Ongelukken. Opleiders maken op maat gemaakte online leerprogramma’s en leveren dit ‘turn key’ op. Diverse branches waar deze leerprogramma’s geïmplementeerd zijn: waterschappen, gemeente, politie en brandweer.

Begin vandaag met effectieve online training

Wilt u meer weten over ons en hoe u online leerprogramma’s voor uw training kunt realiseren? Ontdek de voordelen van online leerprogramma’s in de vorm van bedrijfstrainingen en verbeter de training en ontwikkeling binnen uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen uw doelen realiseren.

EHBO

Bij de basisopleiding EHBO, volgens de richtlijnen van ‘Het Oranje Kruis’ wordt de volgende stof behandeld. Om het diploma zijn geldigheid te laten behouden, dienen de onderstaande onderwerpen verdeeld over twee jaar te worden herhaald (vastgesteld door het College van Deskundigen).

BHV

Bij de basisopleiding BHV en bij de jaarlijkse herhaling wordt de volgende stof behandeld. Eén en ander conform de vaststelling door het NIBHV (Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening).