Over ons

Dawesta het softwareontwikkelingsbedrijf achter TrainingsDesk, bestaat uit een groep ambitieuze softwareontwikkelaars, designers en visionairs. Wij bewandelen de weg voor autonome groei en ontwikkelen ons om een lerende organisatie te worden. Wij werken samen met zelfstandige Opleiders en vakspecialisten gericht op leerprogramma’s of maatwerk opleidingen. TrainingsDesk is een integraal platform voorzien van drie portalen in één: Opleiders, Bedrijven en Cursisten.

Onze visie: Leren in het hart van de organisatie

TrainingsDesk is meer dan alleen een platform voor leren en ontwikkeling. De visie van TrainingsDesk is om leren te verankeren in het hart van de organisatie, zodat medewerkers zich blijvend kunnen ontwikkelen, zich kunnen aanpassen en bijdragen aan het succes van hun teams en organisatie. De kracht van ons platform zit hem in de eenvoud en rijke functionaliteit. Content creatie is onderdeel van TrainingsDesk en wordt uitgevoerd door de Opleiders en/of uw interne Academie.

Onze visie omvat de volgende kernprincipes:

  • Personalisatie en relevantie: Geen twee medewerkers zijn hetzelfde. Onze visie is om gepersonaliseerde leerervaringen te bieden op basis van individuele behoeften, vaardigheden en doelen. Of het nu gaat om technische training, leiderschapsontwikkeling of soft skills. Hierin heeft de opleider een centrale rol immers, creëert de opleider intuïtieve leerprogramma’s of leeronderdelen die aansluiten bij de huidige tijdgeest en nieuwe technologieën.
  • Leren is een continu proces: We zien leren niet als een eenmalige gebeurtenis, maar als een continu proces. Onze visie is om een cultuur van levenslang leren te bevorderen, waarbij medewerkers voortdurend nieuwe vaardigheden verwerven, bestaande vaardigheden aanscherpen en zich aanpassen aan veranderende omstandigheden. Hierin heeft de organisatie waarvoor zij werken een cruciale rol namelijk ambitie en realisatie. TrainingsDesk faciliteert organisaties met behulp van ons platform bij het realiseren van hun ‘lerend vermogen’.
  • Innovatie en flexibiliteit: De wereld verandert snel, en onze visie is om wendbaar te zijn. We streven ernaar om nieuwe leertechnologieën te omarmen, inhoud te vernieuwen en ons aan te passen aan de behoeften van de toekomst.