Toolbox

Het bedrijfswebportal is gericht op de ontwikkeling van online leren met behulp van in de TOOLBOX ontwikkelde bedrijfstrainingen in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen. Het is een waardevol ‘instrument’ om medewerkers te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling maar ook voor het naleven van regels en voorschriften in het kader van compliance vraagstukken en bedrijfsrisico’s.

Onderstaande de belangrijkste functies van ons bedrijfswebportal:

E-learning: de bedrijfswebportal biedt toegang tot het ontwikkelen van eenvoudige leerprogramma’s of korte krachtige compacte trainingen, zoals Microlearnings die medewerkers helpen bij het vergroten van hun kennis en vaardigheden. Dit varieert van algemene bedrijfsinformatie bijvoorbeeld onboarding van nieuwe medewerkers of specifieke trainingen voor machineparken, of het werken met gevaarlijks stoffen. Medewerkers kunnen op hun eigen tempo leren, waarbij gebruik wordt gemaakt van interactieve content, video’s, quizzen en praktijkvoorbeelden maar ook PodCasts is een leermiddel welke binnen het bedrijfsportaal beschikbaar is.

Kortom, de bedrijfswebportal bevordert kennisontwikkeling, ethisch gedrag en professionele groei binnen uw organisatie. De content die u zelf of uw opleider heeft gemaakt met behulp van de TOOLBOX en Webteksteditor (vrij van rechten), kunt u ook beschikbaar stellen aan andere zusterorganisatie die TrainingsDesk in gebruik hebben.