Dashboards

Bedrijfsdashboard

Rapportage en statistieken: Het bedrijfsdashboard biedt inzicht in de prestaties van medewerkers. Maar het dashboard geeft ook inzichten in geplande trainingen, behaalde certificaten of verlopen certificaten om compliance eisen te borgen.

Cursistendashboard

Cursuscatalogus: Cursisten kunnen door beschikbare cursussen bladeren en zich hierop inschrijven.  Cursisten hebben inzicht in hun voortgang, voltooide trainingen en behaalde certificaten. Medewerkers beschikken over een persoonlijk dossier.

Opleidersdashboard:

Contentbeheer: Opleiders kunnen cursusinhoud maken, bewerken en publiceren. Maar uiteraard ook opdrachten beoordelen, scores en certificaten toekennen. Planning en communicatie: Opleiders hebben inzicht in aankomende cursussen en trainingen en communiceren met cursisten. De opleider heeft ook inzicht in klantcontracten, aantal deelnemers per cursus. In feite ontzorgt de opleider zijn klanten door de cursistenadministratie en leerprogramma’s te organiseren. De klant heeft vervolgens inzichten via zijn eigen bedrijfsportaal welke ‘in verbinding’ staat met de Opleider.

Translate »